Pinsos Altube: Gama ELITE

NONIUS Instalacions Hípiques NONIUS es distribuidor autoritzat d’Aliments Altube a Catalunya.

VITAL

Aliment complementari de pastures i farratges pensat i dissenyat per a cavalls d’esport que realitzen exercici moderat.

COMPETITION

Fórmula especial per a cavalls d’esport i competició, amb una elevada activitat física i per tant amb una gran despesa energètica.

ENDURANCE

Aliment complementari de pastures i farratges per a cavalls d’esport que realitzen esforços perllongats i intensos en el temps amb una gran despesa energètica. El cavall de raid, de concurs complet, de doma, d’enganxada o de qualsevol disciplina similar, necessita una energia d’alliberament lent duradora en el temps.

PERFORMANCE

Pinso dissenyat per a cavalls que realitzen exercici de manera explosiva, per a cavalls de rendiment extrem, que per les seves característiques d’entrenament intensiu i d’alta competició, requereixen una aportació energètica extra, necessari per a l’exercici muscular al més alt nivell.

ZEN

Aliment complementari de pastures i farratges especialment indicat per a cavalls d’esport i oci molt nerviosos o calents, amb unes necessitats energètiques especials, en forma d’energia tranquil·la, i per ponis del mateix temperament.

SENIOR

Aliment complementari de pastures i farratges indicat per a cavalls d’esport d’edat avançada (> 14 anys) que segueixen en competició o que desenvolupen una activitat física moderada-alta.