Pinsos Altube: Gama EQUILIBRIUM

NONIUS Instalacions Hípiques NONIUS es distribuidor autoritzat d’Aliments Altube a Catalunya.

BASE

Aliment complementari de pastures i farratges dissenyat per Aliments Altube per a cavalls de lleure, que no realitzen una gran activitat física.

FERTILITY

Aliment complementari de pastures i farratges indicat per eugues en gestació i eugues lactants. Elaborat amb ingredients naturals, com els llevats, vitamina E natural, inulina … per equilibrar la fórmula de manera harmònica, portar la gestació a bon terme i afavorir la producció de llet.

GENERATION

Aliment complementari de pastures i farratges dissenyat per afavorir un desenvolupament òptim del poltre des del deslletament fins als 4 anys d’edat.

CLINIC

Un cavall convalescent o en descans forçós, té més risc de patir còlics o laminitis si no li proporcionem una dieta adequada a les seves necessitats.

PREMIUM

 

Aliment complementari de pastures i farratges especialment dissenyat per a cavalls de Pura Raça Espanyola (P.R.E), que competeixen en concursos morfològics, o per a cavalls que necessiten recuperar pes. Per a això, hem creat P.R.E.mium, un aliment en la composició prestem especial interès en la incorporació de fonts riques en àcids grassos insaturats omega-3, com són els flocs vaporitzats de llavors i d’oli de lli.