Pinsos Altube: Gama PROMO

NONIUS Instalacions Hípiques NONIUS es distribuidor autoritzat d’Aliments Altube a Catalunya.

DUO DE CIVADA

Aliment complementari de pastures i farratges dissenyat per Altube per a tot tipus de cavalls. Sens dubte un aliment bàsic i altament digestible elaborat a força de civada blanca i civada negra prèviament seleccionada, lliure de pols i transformada en flocs mitjançant un procés de termo-fabricació.

DIGESTIU DE CIVADA

Aliment complementari de pastures i farratges dissenyat per Altube per a tot tipus de cavalls. Es tracta d’un aliment base molt energètic i altament digestible elaborat a força d’ordi, prèviament seleccionada, lliure de pols i transformada en flocs mitjançant un procés de termo-fabricació.

PELLETS ECONO

És un pinso complet per a cavalls que no realitzen una gran activitat física i un perfecte aportació de fibra per a cavalls en treball fort. Nou aliment dissenyat per Altube per a tot tipus de cavalls. Es tracta d’un pinso únic en forma de pèl·let en una barreja de fibres naturals processades d’alta qualitat, flocs vaporitzats de cereals i lleguminoses, garrofa, vitamines i minerals, barrejat amb una barreja d’olis vegetals rics en omega 3 i flocs de blat de moro.

BO DE BLAT DE MORO

Aliment complementari de pastures, farratges i altres cereals dissenyat per Altube per a tot tipus de cavalls. És un aliment molt ric en energia (3.800 kcal) i proteïna elaborat a força de blat de moro, prèviament seleccionat, lliure de pols i transformat en flocs mitjançant un procés de termo-fabricació.