Pinsos Altube: Gama PRO

NONIUS Instalacions Hípiques NONIUS es distribuidor autoritzat d’Aliments Altube a Catalunya.

PRO-HIMALAYA

La sal cristal·lina de l’Himàlaia és una sal mineral obtinguda de les muntanyes de Pakistan. A causa de la seva puresa és una font de valuosos oligoelements com el Ferro, el Calci i el Magnesi, que junts li confereixen el seu to vermellós característic.

PRO-MALTONIC

PRO-MALTONIC és un suplement alimentari per a cavalls d’alt rendiment a força d’extracte de malta líquida. Té un efecte apetitzant incrementant la digestió. Aporta energia de ràpida utilització i elevada biodisponibilitat.

PRO-HIDRA

PRO-HIDRA és un concentrat d’electròlits i elements essencials en pols que afavoreix la rehidratació i recuperació del cavall d’esport. Durant l’exercici intens el cavall perd a través de la suor sodi, potassi, clor, i en menor mesura calci i magnesi que han de ser reemplaçats.

PRO-RELAX

PRO-RELAX és un suplement natural que actua com a relaxant o tranquil·litzant ajudant a reduir l’estrès nerviós que pateixen alguns cavalls. Conté magnesi quelat, triptòfan i vitamines del grup B (B1, B2, B3, B6 i B12) reconeguts per les seves propietats relaxants.

PRO-BIOTINA

PRO-BIOTINA és una barreja de vitamines i nutrients per millorar el creixement i la qualitat dels cascs. La seva fórmula especial activa la circulació perifèrica ajudant a regenerar les esquerdes i sequedat dels cascs.